Cautare

4500 de rezultate pentru "rezultate examen suplinire 6 august afisare" (3.65 secunde)
Este insa vorba de o atentionare si de o afisare la „gazeta de perete“ a numelui lor, pentru a-i face de rusine.
Mai mult decat atat, daca limitarea de frecventa este pe intreaga campanie, adserverul poate decide sa dea o afisare pe ziua respectiva sau deloc,vizibilitatea campaniei la nivel de user fiin minima spre 0) - clientul nu va vedea campania pe toate site-urile participante la campanie, tocmai din motivele insirate la punctul precedent;
Prima licitatie vizeaza achizitia unei instalatii de conferinte, traducere simultana, preluare-prelucrare si afisare video, estimata la 3,7 milioane lei.
Lista dotarilor independente pentru organizarea summit-ului NATO va mai cuprinde, printre altele, o autospeciala izoterma de 3,5 tone pentru transport de alimente, 10 radiatoare infrarosu, 6 carucioare pentru debarasare vesela, cu tavi, o masina de spalat vase mari de bucatarie, o masina de spalat vesela cu tunel, o linie de autoservire cu acces pe doua intrari.
Totodata, s-a anuntat finalizarea procesului de depunere a candidaturilor si de afisare a celor acceptate, au fost anuntate public locurile de afisaj electoral, iar birourile electorale de circumscriptie au fost completate cu reprezentantii partidelor politice, aliantelor politice si aliantelor electorale.
De ce nu luati in considerare, pentru un plus de transparenta, afisarea publica a modului in care are loc derularea tuturor etapelor de evaluare (administrativa, tehnica si economica)? 2. Care este termenul de afisare a rezultatelor etapelor parcurse si daca acest termen a fost respectat?
l Legea 289/2004 ar trebui sa puna capat unor asemenea practici l Am fost curiosi sa vedem si noi cum stau lucrurile din acest punct de vedere in bancile si in magazinele cu vinzari in rate din Satu Mare l Ne-am inceput raidul la sediul Banc Post din Piata Libertatii, unde am constatat ca toate dobinzile anuale efective sint afisate asa cum se cuvine, pe niste suporturi de plastic asezate pe masa la care clientii isi completeaza, de obicei, formularele l Aceeasi situatie am gasit-o si la Banca Romaneasca, unde DAE erau afisate pe un suport elegant, chiar la intrarea in institutie l si cei de la Banca Transilvania au gasit o solutie, cel putin de moment, afisind DAE pe avizierul de la intrarea in banca l La fel au procedat si cei de la Raiffeisen Bank si de la BCR, chiar daca simpla afisare la avizier pare, bineinteles, o solutie de moment l Directorii celor doua banci au confirmat faptul ca inca se mai lucreaza la calcule, deoarece DAE trebuie aplicate la un numar enorm de credite oferite de aceste banci si marea majoritate a acestor credite se acorda tinind cont de o sumedenie de conditii care influenteaza marimea dobinzilor l Am remarcat ca brosurile promotionale au ramas peste tot aceleasi, schimbarea, respectiv actualizarea lor fiind urmatorul pas pe care trebuie sa faca cei din conducerile bancilor l De aceleasi dificultati in stabilirea valorilor reale ale dobinzilor s-a plins si directorul comercial al BRD Satu Mare, Cristina Iordache, dorind sa motiveze lipsa totala a informatiilor afisate privind DAE l Domnia sa a insistat, totusi, asupra faptului ca fiecare client primeste cite un desfasurator tiparit, pe care sint cuprinse valorile reale ale dobinzilor, in momentul in care i se calculeaza ratele l O alta banca unde nu am gasit nicaieri afisate DAE este Eurom Bank, conducerea acesteia declarind ca nu acorda deloc credite pentru persoane fizice l in ceea ce priveste magazinele care isi vind produsele in rate, la Domo am gasit totul in ordine:
Pentru contracararea unui eventual puseu inflationist, se va proceda la o afisare dubla a preturilor, data propusa fiind 1 martie 2005, masura care va dura pana la 30 iunie 2006, potrivit surselor din BNR.
Solutiile propuse de reprezentantii IMM-urilor sunt scurtarea timpului de afisare de la 30 de zile la 10 zile a Planurilor Urbanistice Zonale (PUZ) si a celor de dezvoltare, precum si crearea birourilor unice informatizate la nivelul consiliilor judetene si al primariilor de municipiu.
Dupa patru luni de afisare dubla a preturilor, romanii vor utiliza in paralel, pina la sfirsitul anului viitor, atit leii noi cit si bancnotele si monedele vechi.
348/2004, privind denominarea monedei nationale, dubla afisare a fost obligatorie numai in perioada martie 2005 - iunie 2006. Astfel, dupa data de 30 iunie 2006 dispare obligativitatea afisarii duale a preturilor, fara ca afisarea numai in noua moneda sa fie obligatorie.
Cea mai des intalnita problema a fost legata de expirarea termenului de verificare tehnica a lifturilor si de afisare a unor informatii obligatorii.
Dar in timp ce operatia de afisare a avertismentelor este obligatorie in Uniunea Europeana, fiind prevazuta in Directiva Comisie Europene 37 din 2001, pictogramele sunt optionale.
Dotarile standard ale noului Opel GT includ jantele din aliaj de 18 inch, ABS, ESP cu posibilitate de dezactivare, sistem de control al tractiunii, sistem de detectie pentru ocupantul scaunului din dreapta (caci are numai doua locuri) cu afisare pe display, centuri de siguranta în trei puncte, oglinzi exterioare reglabile electric si geamuri electrice, aer conditionat si lista continua.
Noi am demarat un control care se va desfasura inca o saptamana si vom avea in vedere modul de afisare a preturilor si alte reguli care trebuie respectate pe perioada soldarilor" ne-a spus Marioara Gatej, directorul Inspectoratul Regional pentru Protectia Consumatorului.
Asteptam observatii în termenul legal de 30 de zile de la afisare", a declarat Laszlo Borbely. Potrivit acestuia, legile au fost elaborate pe baza unui audit realizat de o firma austriaca, avându-se în vedere si legislatia din mai multe tari europene (Austria, Franta, Italia, Marea Britanie, Luxembourg, Elvetia).
Perioada de implementare a programului este 2008 - 2010, responsabil cu aceasta fiind MDLPL, prin Compania Nationala de Investitii „CNI“ - SA, aflata sub autoritatea acestuia, activitatea de selectie si evaluare a proiectelor realizându-se de o comisie al carei presedinte va fi un reprezentant al Ministerului Culturii si Cultelor.  Cheltuieli neeligibile Durata lucrarilor de executie a obiectivelor de investitii aferente programului nu poate fi mai mare de 18 luni de la data ordinului de începere, valoarea totala a lucrarilor de interventie putând totusi depasi suma alocata de la bugetul de stat, si anume trei milioane de lei, caz în care solicitantul va asigura finantarea diferentei dintre valoarea totala si suma maxima ce poate fi alocata prin program, din alte surse legal constituite.Conform documentului, cheltuieli neeligibile sunt cumpararea, închirierea sau luarea în leasing a cladirilor existente, indiferent daca leasing-ul are ca rezultat trecerea în proprietate a celui care ia în leasing, cheltuieli operationale, inclusiv cele de întretinere si chirie, comisioane bancare, cheltuielile garantiilor si cele similare, cheltuieli efectuate de catre administratia publica si, în special, cele de regie, chirii si salarii ale personalului angajat în activitati de management, implementare, monitorizare si control, achizitionarea de mijloace de transport, cheltuieli cu panourile publicitare, respectiv panouri pentru afisare temporara si placi pentru amplasare permanenta, cheltuieli pentru asigurarea utilitatilor si cu expertiza tehnica/energetica.  Înscrierea si participarea la selectie Potrivit Ghidului Operational, programul va lua în considerare potentialul comunitatii de a sustine pe termen lung atât functionarea si destinatia cladirii, cât si derularea unor activitati specifice.
Totodata, operatorii de plaja au obligatia contractuala de afisare a calitatii apei, dar si de curatare a plajei. "Operatorii au obligatia de a strange toate gunoaiele de pe plaja, iar noi facem curatenia mecanizata cu utilaje specifice si strangem algele.
De afisare la avizier nici nu incape vorba. Intr-o asemenea situatie este Asociatia nr. 13 Eroilor din cartierul Valea Rosie.
"E doar o chestiune de zile pana ce vom aplica primele sanctiuni pentru aceasta modalitate gresita de afisare a preturilor.
google-analytics.com